„Lupta” pe care George, Charlotte și Louis o au acasă! Prințul William și-a dat de gol copiii

10 octombrie 2024   Royals

Prințul William a dezvăluit singurul lucru pe care copiii săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, nu cad de acord acasă.

Dezvăluirea a fost făcută miercuri dimineață, când Prințul William a participat la un eveniment la sediul BAFTA din Piccadilly, Londra, un eveniment organizat în comun de organizația de televiziune și Royal African Society.

În timpul evenimentului, Prințul William a vorbit, de asemenea, cu studenții de la Școala Națională de Film și TV (NFTS), care au fost sprijiniți de Societatea Regală Africană și lucrează cu aceasta la viitorul festival Film Africa, care promovează diverse voci și narațiuni în povestirile africane.

Într-o discuție cu Erik Scott, un student NFTS care face parte din comitetul de selecție al festivalului, Prințul William a glumit spunând că, având atât de mult conținut pe ecran din care să aleagă, cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis - „se luptă mereu pe telecomandă” acasă. 

Prințul William a fost însoțit de actorii Stephen Merchant, Andy Serkis, Celia Imrie și regizorul Paul Greengrass, toți patru fiind donatori ai fondului Prince William BAFTA Bursary. Bursa oferă subvenții de până la 2.000 de lire sterline pentru a ajuta tinerii din grupuri subreprezentate să avanseze în carierele lor în film, jocuri sau televiziune.

Culisele copilăriei 

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis reprezintă viitorul familiei regale britanice, însă în spatele ușilor închise ei sunt la fel ca oricare alți copii.  În luna iulie, familia regală britanică a oferit fanilor un detaliu din culisele vieții copiilor, o imagine de la Adelaide Cottage cu Charlotte și Louis uitându-se la fotbal.

„Anglia, munca voastră de echipă, curajul și determinarea au fost o inspirație pentru noi toți, tineri și bătrâni. Felicitări Spaniei. W & C”, se arată în postarea făcută în mediul online, care îi arată pe tinerii regali în tricouri de fotbal pe o canapea verde închis, privind meciul la televizor.

„Un televizor destul de mic”, a scris un fan regal pe X. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe