Măcar la propriu, Prințul Harry e pe val. Imagini adorabile cu mezinul regal făcând surfing

17 octombrie 2024   Royals

După ce au apărut aceste imagini senzaționale cu Ducele de Sussex bucurându-se de valuri, fanii regali sunt de părere că în America mezinul regelui Charles duce o viață de poveste.

Celebritate fără muncă. Căci el și soția Meghan s-au retras din prima linie, au renunțat la a-și mai face îndatoririle regale din 2020.

Cu toate acestea, trăiesc o ”dolce vita”, în pofida anumitor contestări publice. Și fără să facă nimic regal Harry tot este urmărit.

Și nu e ca și cum Ducii de Sussex s-au retras din lumina reflectoarelor, că au avut grijă să apară și să se facă vizibili și în alte moduri.

Un videoclip inedit cu Prințul Harry plutind pe valurile californiene a vrăjit opinia publică amatoare de bârfe pe rețelele de socializare. Și aici s-au dezlănțuit comentariile.

”În Tahiti, încă te numim prințul Harry, dar la surfing, este fratele meu. A fost o onoare să ne pregătim împreună”, notează instructorul pe pagina sa de Instagram.

Aceștia cred că Ducele de Sussex trăiește „o viață de vis în California”.

Filmarea îl arată pe Harry concentrându-se asupra valurilor, ținându-se de o placă albă de surfing, în timp ce instructorul îl îndeamnă: „Du-te!”.

Prințul Harry sare apoi cu placa sa pe valurile nervoase și se ridică cu grijă atunci când este instruit să facă asta. Este apoi lăudat când face dovada că poate să-și mențină echilibrul.

Mulți americani sunt fermecați de surfing. În plus, mezinul Regelui Charles este o fire sportivă și îndrăzneață. Nu ezită să încerce sporturi noi.

Prințul este apoi instruit să-și miște umerii, iar apoi i se strigă cuvinte de încurajare.

Prințul Harry pare că adoră acest sport. Internauții i-au lăudat tehnicile pe care le folosește la surfing sau în general, în viață. Că nu ușor îl poate doborî cineva sau ceva.

Pe platforma de socializare X, @PhlyGerl a scris pur și simplu: „Trăiește visul american, are o viață dulce în California.”

Altcineva a adăugat: „Prințul Harry, Duce de Sussex, face surf și prosperă în California”.

Prințul Harry a făcut surfing la Kelly Slater’s Surf Ranch din California cu antrenorul de surf Raimana Van Bastolaer, care a și dat publicității imaginile inedite.

Foto: Instagram Raimana Van Bastolaer

Mai multe