Majestatea Sa Margareta, la evenimentul hipic de la Turda FOTO

9 iulie 2018   Royals

Custodele Coroanei a participat la un eveniment sportiv şi caritabil, dedicat Programului The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, aflat sub patronaj regal.

Ducele de Edinburg a creat The Duke of Edinburgh’s Award în anul 1956, pentru a ajuta la desăvârşirea fizică, psihică şi morală a tinerilor, mai ales a celor din medii mai puţin favorizate. Astăzi, la aproape şase decenii de existenţă, rezultatele fundaţiei sunt excepţionale şi reprezintă un exemplu de implicare socială, de contribuţie la educarea tinerilor în domenii complementare studiilor şcolare.

De treizeci de ani încoace, organizaţia activează în afara Marii Britanii. Actualmente programul se derulează în 144 de ţări din lume, iar numărul tinerilor care au beneficiat de programele ei se ridică la peste 10 milioane. Organizaţia funcţionează în România din anul 2013.

La Salina Turda, s-a desfăşurat în zilele de 5-8 iulie a treia ediţie a competiţiei ecvestre Salina Equines Horse Trophy. Anul acesta, evenimentul a avut drept scop adunarea de fonduri pentru Programul DoEA International.

La eveniment, Majestatea Sa Margareta i-a premiat pe cei patru câştigători ai competiţiei ecvestre din acest an.

Foto: Daniel Angelescu/Casa Regală

Mai multe