Mare petrecere astăzi în familia lui Kate Middleton. Ce sărbătorește Prințesa de Wales

15 octombrie 2024   Royals

Viitoarea regină a Marii Britanii are o legătură foarte strânsă cu familia sa de origine. Cu părinții Carole și Michael Middleton, cu sora Pippa și cu fratele James.

Ei au reprezentat cercul de încredere al Prințesei de Wales pe parcursul ultimelor luni, poate cele mai grele din viața sa. După cum bine știm, Kate Middleton a fost operată în ianuarie, după care a făcut tratament împotriva cancerului și s-a retras complet de la îndatoririle regale.

Acum, zece luni după drama ce a început în 2024, familia se reunește pentru petrecere. Era și cazul să aibă parte de bucurii. Iar evenimentul este unul pe măsură!

Prințesa de Wales sărbătorește marți a șasea aniversare a nepotului ei Arthur Matthews, o ocazie specială care va aduce cu siguranță familia Middleton împreună. Micuțul este băiețelul surorii sale Pippa, de care Kate este foarte apropiată.

Aniversarea de familie vine la scurt timp după ce Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că a terminat chimioterapia. Prințesa de Wales și-a reluat timid activitatea.

Arthur, fiul lui Pippa și James Matthews, a împlinit șase ani.

Prințesa împărtășește o legătură strânsă cu frații ei mai mici, Pippa Matthews, în vârstă de 41 de ani, și James Middleton, în vârstă de 37 de ani, și este o mătușă adorabilă pentru copiii fraților ei.

Oricum copiii o adoră pe Kate.

La rândul lor, micuții verișori sunt foarte apropiați între ei, iar cel mai răsfățat este micul Inigo, care și el va strânge familia laolaltă tot în octombrie, când va împlini un an.

Pippa și soțul ei James Matthews, om de afaceri, sunt părinții lui Arthur, Grace, trei ani și Rose, în vârstă de doi ani, și locuiesc pe o proprietate întinsă din zona rurală din Berkshire.

Familia întreagă Middleton locuiește în Berkshire, la vest de Londra. Pippa cu soțul Matthew locuiesc aproape de Carole și Michael Middleton, iar puțin mai departe stau fratele ei mai mic, James Middleton și soția sa, Alizee Thevenet.

Foto: Profimedia

Mai multe