"Marea greșeală" pe care a făcut-o Kate Middleton cât timp a fost internată în spital, după operație

29 ianuarie 2024   Royals

Kate Middleton, care a fost ieri externată din spital după operația abdominală, ar fi comis o mare greșeală în timpul spitalizării sale, susține un expert regal.

Șederea în spital a prințesei Kate Middleton s-a soldat cu o "oportunitate ratată", susține un expert regal. Prințesa de Wales a fost internată la Clinica din Londra pe 16 ianuarie, iar Palatul Kensington a emis o declarație despre șederea ei a doua zi.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă unei "intervenții chirurgicale abdominale planificate" și se aștepta să rămână în spital până la două săptămâni. Potrivit unui comunicat al Palatului Kensington din 29 ianuarie, Prințesa de Wales a fost externată și "s-a întors acasă, în Windsor, pentru a-și continua recuperarea după operație".

În acest context, pentru news.com.au, comentatoarea regală Daniela Elser punctează o greșeală făcută de Kate Middleton în timpul șederii sale în spital, una care o diferențiază de Regele Charles.

La puțin peste o oră după ce Palatul Kensington a dezvăluit că prințesa Kate Middleton a fost internată în spital, Palatul Buckingham a făcut publică o declarație potrivit căreia Regele Charles va fi internat în spital pentru a fi tratat pentru o operație de prostată mărită, intervenție care deja a avut loc.

Regele a fost internat la The London Clinic, același spital în care a fost internată și prințesa Kate, pe 26 ianuarie. Discutând despre șederea lui Kate Middleton în spital, doamna Elser a dezvăluit: "Kate chiar a făcut o adevărată gafă în ceea ce privește gestionarea șederii sale în spital".

Ea a adăugat că ar putea exista "nenumărate motive" pentru care Prințesa Kate Middleton a fost operată, dar că ar fi putut folosi acest lucru ca o oportunitate de a sensibiliza opinia publică cu privire la ceea ce nu este în regulă și de a "face lumea doar un pic mai bună pentru cetățeni", notează The Express

Palatul a dezvăluit detalii minime în declarație, adăugând că va împărtăși mai multe doar dacă va exista ceva nou și semnificativ de actualizat. Dna Elser a continuat: "Nimeni care nu e în apropiera familiei Middleton nu știe exact ce o tulbură pe mama celor trei copii și nu pot să nu mă gândesc că prințesa a irosit o oportunitate enormă aici.

Kate ar fi putut, eventual, să facă o diferență uriașă în această lună și a ales să nu o facă”.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe