Margareta a României, foarte șic într-un costum cu pantaloni, la întâlnirea cu Ducele Henri de Luxemburg

22 mai 2024   Royals

În urmă cu o zi, Margareta a României și soțul său, Principele Radu, au plecat într-o vizită în Luxemburg, care se va întinde pe trei zile și are ca scop punctarea rolului României în Uniunea Europeană și NATO.

În prima zi a prezenței sale în ducat, Majestatea Sa Margareta a fost oaspetele Institutului Pierre Werner din Luxemburg.

La vizită a participat și Principele Radu, iar Custodele Coroanei a fost invitata principală a conferinței intitulate “Securitatea la frontierele estice ale Uniunii Europene și NATO. O perspectivă românească”.

În audiență s-a aflat și Alteța Sa Regală Marele Duce Henri, șeful Statului luxemburghez, care a primit-o pe Margareta cu mare afecțiune, semn al legăturilor strânse între casele regale europene, cei doi fiind și veri de gradul al doilea.

Custodele Coroanei a ales pentru această ocazie o ținută extrem de populară printre doamnele de la palatele europene, și anume costumul office cu pantaloni. Margareta a abordat un costum într-o nuanță frumoasă de bleu, cu pantaloni ușor largi, care i-a venit ca turnat.

Șefa Casei regale românești și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi într-o nuanță complementară de albastru și un plic alb, în ton cu bluza purtată pe sub sacou, afișând o distincție specifică aristocrației moderne. Nu doar ea, ci și alte figuri regale populare precum Regina Letizia a Spaniei sau Kate Middleton au abordat, sezonul trecut, costumul cu pantaloni, o alegere vestimentară foarte elegantă, dar și în tendințe pentru aparițiile publice.

Mai multe despre doamna regalității române, Margareta a României, poți citi în noul număr al revistei OK!, de azi pe piață, care are în centru povestea Custodelui Coroanei, o femeie puternică și hotărâtă să ducă mai departe moștenirea tatălui său, ultimul rege al românilor, Mihai I. 

Un număr de colecție pe care l-am dedicat Zilei Regalității române, celebrată recent, pe 10 mai, și femeii care conduce Casa Regală din 2017, după moartea tatălui său, și o face cu o eleganță și tărie specifice instituției monarhiei.

Foto: Facebook/Familia Regală a României

Mai multe