Margareta a României, regală în albastru intens la întâlnirea cu ambasadorul Vaticanului

2 iulie 2024   Royals

Orice apariție a Margaretei a României este o declarație de fashion în culori puternice, așa cum s-a întâmplat și ieri.

Pe 1 iulie, Custodele Coroanei l-a primit la Palatul Elisabeta pe noul Nunțiu Apostolic acreditat în România, Arhiepiscopul Giampiero Gloder, o întâlnirea la care a fost prezent și soțul Margaretei, Principele Radu.

Cu ocazie întâlnirii cu reprezentantul diplomatic al Vaticanului acreditat în țara noastră, Margareta a României a abordat o rochie tip cămașă cu o lungime medie, de un albastru aprins, completată de o pereche de pantofi crem, cu vârf ascuțit. O ținută elegantă și oarecum sobră pentru o întrevedere cu un trimis al Sfântului Scaun în România.

Relațiile diplomatice între România și Vatican au fost stabilite acum un secol, sub domnia Regelui Ferdinand I și sub pontificatul lui Papa Benedict al XV-lea, în anul 1920. De-a lungul acestei sute de ani, Familia Regală a României a vizitat Suveranii Pontifi în anul 1924 (Regina Maria), în anul 1948 (Regina-mamă Elena), în anii 1966 și 1999 (Regele Mihai și Regina Ana) și în anii 2003 și 2022 (Majestatea Sa Custodele Coroanei și Principele Radu).

Margareta a purtat aceeași ținută și ceva mai devreme, în aceeași zi, atunci când l-a primit la Palatul Elisabeta și pe Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, sosit la întâlnirea cu șefa casei regale alături de soția sa, Anca Tîlvăr.

Observăm încă o dată predilecția Margaretei pentru ținute în culori vii, intense, cu personalitate, care fac ca aparițiile sale vestimentare să fie unele vibrante și să nu se piardă în decor.

Ca de fiecare dată, fiica regretatului Rege Mihai I ne reprezintă cu demnitate și eleganță în aparițiile sale publice, ținutele sale fiind mereu în ton cu ocaziile, dar și cu tendințele, pe care Custodele Margareta le urmează chiar și la vârsta de 75 de ani.

Una, pe care, fie vorba între noi, aceasta chiar nu și-o arată...

Foto: Facebook

Mai multe