Marius Borg, fiul Prințesei Mette-Marit a Norvegiei, își prezintă iubita cu alură de model

2 august 2024   Royals

Nepotul suveranului norvegian ar putea-o prezenta în societate pe Rebecca Helberg la marele eveniment al Familiei Regale, nunta Prințesei Martha Louise cu Durek Verret.

Fiul cel mare al norvegiencei Mette-Marit a confirmat relația sa cu Rebecca Helberg Arntsen. Marius Borg a făcut acest lucru postând o fotografie cu cei doi îmbrățișați pe plaja din Lisabona, pe care au ales-o pentru prima lor vacanță ca și cuplu. „Fericit" și „Fata mea" sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a făcut și care reflectă frumosul moment sentimental pe care îl trăiește.

Noua „noră" a Prințesei Mette-Marit, soția moștenitorului tronului nordic, a studiat afaceri și marketing, potrivit presei norvegiene. Drumurile lor s-ar fi putut intersecta la Michaels, unul dintre cele mai trendy restaurante din Oslo, deoarece îmbină mâncarea, băutura și muzica. Rebecca a lucrat la acest restaurant, care este frecventat și de Marius și prietenii săi.

La sfârșitul anului 2023 au început să apară zvonuri frecvente despre o idilă între fratele Prințesei Ingrid și această Rebecca Helberg Arntsen, care este pasionată de sportul în aer liber. Ea are o înclinație pentru sporturile nautice, cum ar fi kitesurfingul, și îi place să petreacă timp în destinații litorale. De fapt, ea a ales adesea ca loc de vacanță paradisuri spaniole precum Ibiza și Formentera, renumite printre iubitorii de surf și kitesurf. Totodată, în 2017, ea a participat la un concurs de culturism pentru o sală de sport la categoria Women's Bikini Fitness - Juniors Open și a reușit să se claseze pe locul al unsprezecelea. Deci nu e de mirare că are o alură de model.

Pentru Marius Borg, Rebecca Helberg Arntsen este deja a treia cucerire notabilă. Între 2018 și 2022, el a fost cu modelul Juliane Snekkestad, pe care a cunoscut-o în Statele Unite și care părea pe placul Familiei Regale norvegiene. Apoi, între 2022 și 2023, fiul cel mare al Prințesei Mette-Marit a fost cu Nora Haukland, cunoscută pentru participarea sa la reality show-ul „Insula Iubirii”. Ea însăși a confirmat relația și și-a definit partenerul drept „un tip foarte vesel și romantic care mă face mereu să râd, un adevărat gentleman".

Fratele mai mare al prinților Ingrid și Sverre Magnus și-ar putea prezenta public noua parteneră la sfârșitul acestei luni, când Familia Regală norvegianăare o sărbătoare importantă: nunta Prințesei Martha Louise a Norvegiei cu Durek Verret. Cuplul a organizat trei zile de festivități care vor avea loc la Geiranger, un mic sit din patrimoniul mondial UNESCO din vestul țării, într-o zonă cu fiorduri spectaculoase.

Startul va fi dat pe 29 august, cu o petrecere la care invitații vor putea „să se întâlnească și să se salute". În ziua următoare, aceștia se vor bucura de o excursie cu barca de trei ore pe fiord și, în cele din urmă, de un cocktail și o cină la hotelul istoric Union din oraș. Pe 31 august, ziua principală, mirii promit o „nuntă de basm" în același loc, unde va avea loc o ceremonie oficiată de reverendul Margit Lovise Holte și Michael Beckwith, director spiritual de New Thought la Agape International Spiritual Center din Beverly Hills, California.

FOTO: Profimedia, Instagram

Mai multe