Mărturia zguduitoare pe care o face Prințul Harry în legătură cu moartea mamei sale. A alinat o văduvă
E o rană ce nu se vindecă niciodată, doar înveți să trăiești cu cicatricea. Moartea Prințesei Diana l-a impactat pe viață și i-a cauzat, la doar 12 ani, o traumă ce i-a condus toată viața ulterior.
A devenit neînțeles, rebel și acum.... rătăcitor. Mulți îl acuză, însă numai cine a trecut prin ce a trecut el poate înțelege cantitatea de durere ce l-a marcat mult prea devreme.
Ducele de Sussex este un ambasador global pentru fundația ”Micii Soldați ai lui Scotty”.
Și da, este rebel, dar sufletist. A făcut dovada de nenumărate ori.
Recent, Ducele de Sussex a împărtășit o mărturisire sfâșietoare despre impactul avut asupra sa moartea mamei sale, Prințesa Diana, în timp ce a alinat o văduvă de război, în cadrul unei întâlniri emoționante.
Într-un nou material video distribuit de Scotty's Little Soldiers, care a fost înregistrat în timpul vizitei sale din mai, Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, a vorbit cu fondatorul organizației de caritate, Nikki Scott, despre impactul decesului părinților asupra copiilor, scrie HELLO!.
Prințul Harry avea doar 12 ani când mama sa a murit într-un accident de mașină la Paris în 1997 și, în ultimii ani, a vorbit despre efectul pe care l-au avut moartea și durerea pierderii Dianei asupra lui.
Era băiețelul ei cel mic și, totodată, răsfățatul!
În timpul discuției sincere purtate cu văduva, Prințul Harry i-a spus lui Nikki: „La început, vrei să crezi că e nevoie să fii trist cât mai mult, ca persoana plecată să simtă cât îți lipsește. Apoi înțelegi ceva: stai, că nu m-ar vrea trist, ci ar vrea să fiu fericit.”
În timp ce Nikki a explicat cum Micii Soldații ai lui Scotty îi învață pe copiii și tinerii militari îndoliați să sărbătorească viața părinților lor, Harry a vorbit despre importanța de a nu suprima emoțiile, spunând: „Acesta este cel mai greu lucru, mai ales pentru copii! Ei se gândesc că dacă nu vorbesc despre acest subiect nu se vor întrista atât de tare, însă este exact invers! De îndată ce începi să vorbești despre cei plecați, începi să devii mai bine, iar lucrurile devin mai ușoare. Începi să le onorezi viața.”
Oricum ai pune-o însă în cuvinte, pierderea celor dragi este o traumă imensă, care poate nu se vindecă niciodată.
Foto: GettyImages