Maxima, o regină reinventată, șic, întinerită! Apariție glam la ceremonia de premiere Regele Willem I

20 mai 2024   Royals

Regina Maxima a fost prezentă la ceremonia de decernare a Premiilor Regele Willem I de la Theater De Spiegel din Zwolle. Aceste premii se dau o dată la doi ani.

Fanii regali din întreaga lume au remarcat în ultima jumătate de an o revigorare superbă a Reginei Țărilor de Jos. Maxima arată din ce în ce mai bine. Afișează o siluetă fit și și-a împrospătat garderoba pe măsură, anume cu piese vestimentare care să-i evidențieze forma fizică agreabilă.

Se vede treaba că a început să facă sport. La ora actuală, tendința femeilor trecute de 40 de ani este clară: lucrezi cu greutăți, câștigi ani de tinerețe.

Maxima a fost spectaculoasă în bej, o nuanță care se pretează atât de bine pielii sale bronzate și blondului auriu.

Mai exact, Maiestatea Sa a optat pentru o salopetă din satin, cu un umăr gol. Acest look tineresc a fost completat de pantofi cu toc aurii, un clutch foarte șic cu cristale și bijuterii superbe din aur alb: brățări și inele.

Regina olandeză, născută în Argentina, în vârstă de 53 de ani, a fost foarte elegantă în această salopetă de seară, de la unul dintre brandurile sale preferate de couture, Natan.

Pentru o notă și mai regală, Maxima a purtat și o broșă cu diamante.

Regina Maxima a pășit pe scena importantului eveniment pentru a înmâna Premiile Regele Willem I celor care au excelat în comunitatea de afaceri. Este un eveniment ce se ține o dată la doi ani.

Așa cum o știm, regina a debordat de voie bună și a încântat asistența cu zâmbetul ei fermecător.

Maxima și-a etalat ținutele spectaculoase recent, la vizita de stat a omologilor spanioli, până în punctul în care ocazional a eclipsat-o pe Letizia, una dintre cele mai fashioniste regine. Ce-i drept, și-a cam pierdut supremația, căci Maxima arată senzațional și și-a reîmprospătat cu această ocazie garderoba în totalitate.

Foto: Profimedia

Mai multe