A făcut-o din nou! Celebrul fotograf care i-a surprins pe Harry şi Meg în ploaie i-a pozat acum pe ducii de Cambridge sub umbrele

28 martie 2022   Meghan & Harry

Fanii regali glumesc: ”Când plouă, activaţi-l pe Samir Hussein.” Poza făcută de el ducilor de Sussex în 2020 este iconică.

Acelaşi fotograf a reuşit să-i surprindă, de data aceasta, pe ducii de Cambridge în ploaie. Superba imagine a fost făcută de Hussein pe 25 martie, dimineaţa, în Bahamas, când Prinţul William şi Kate Middleton au sosit, pe ploaie, la Şcoala primară Sybil Strachan din Nassau.

Cum au coborât din maşină, cerurile s-au deschis şi domnul Samir a scris din nou istorie! A surprins un cadru minunat cu ducii de Cambridge râzând în ploaie!

Kate, superbă ca o zi de primăvară, îmbrăcată într-o rochie vernil, a spus amuzată: ”O, Doamne! Îmi pare rău, cred că am luat cu noi vremea din Anglia.”

Fotografia foarte expresivă ne aminteşte de o altă imagine superbă, cu fratele lui William, Prinţul Harry, când a fost surprins tot în ploaie, alături de soţia Meghan Markle, în timpul turneului de adio din martie 2020. Şi atunci, regalii au fost surprinşi într-un cadru magnific de acelaşi Samir Hussein.

Foto: Samir Hussein, Profimedia şi Getty

Mai multe