A născut Meghan Markle? Doria Ragland, mama ei, a ajuns în Londra!

22 aprilie 2019   Meghan & Harry

S-a tot zvonit că Ducesa de Sussex va naşte de Paştele catolic, iar venirea mamei sale în Londra întăreşte şi mai mult această idee.

Potrivit presei britanice, Doria Ragland, mama lui Meghan Markle a aterizat, în weekend, pe un aeroport din Londra. Chipurile, aceasta a angajat un dog-sitter pentru patrupezii ei, şi şi-a anulat clasele de yoga pentru seniori pe care le preda în Los Angeles, pentru a-i fi alături fiicei sale, la naştere.

Mulţi se-ntreabă, desigur, dacă zvonurile s-au adeverit şi Meghan a născut zilele trecute. Ei bine, acest lucru e în continuare un mister, însă dat fiind faptul că Harry a fost prezent, duminică, la slujba de duminică, e greu de crezut că ar fi lăsat-o pe Meghan singură cu bebeluşul, acasă.

Aşadar, cel mai probabil, Doria a călătorit în avans pentru naşterea nepotului ei, mai ales că are o cameră pregătită de foarte mult timp pentru ea la Frogmore Cottage. ”Mereu s-a îngrijorat din cauza faptului că e la o foarte mare distanţă, însă cu siguranţă va fi alături de ea la naştere”, a declarat o sursă.

Mai multe