Adorabil! Prima apariţie a lui Archie în turneul regal din Africa

25 septembrie 2019   Meghan & Harry

Timp de două zile, micuţul moştenitor al Ducilor de Sussex a fost ţinut departe de ochii publicului, în turneul regal din Africa. 

Lucrul acesta s-a schimbat în această dimineaţă, când bebeluşul în vârstă de patru luni a fost scos în lume de părinţii lui, Meghan şi Harry. S-a întâmplat cu ocazia micului dejun la care Ducii de Sussex au fost invitaţi de către un militant anti-apartheid, în Cape Town (Africa de Sud).

Ei bine, cei doi i-au surprins pe reprezentanţii media postând pe pagina lor de Instagram un video în care apar împreună cu un Archie foarte vesel şi zâmbăreţ, înaintea întâlnirii cu personalitatea sud-africană. 

        View this post on Instagram                   We’ve just got a glimpse of Archie Harrison Mountbatten-Windsor on the #SussexRoyalTour! Look at his happy face 😍👑📸: @sussexroyal A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Sep 25, 2019 at 1:47am PDT

View this post on Instagram

We’ve just got a glimpse of Archie Harrison Mountbatten-Windsor on the #SussexRoyalTour! Look at his happy face 😍👑📸: @sussexroyal

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on

În acest video, Archie este ţinuit în braţe de mama lui, îmbrăcată într-o rochie vaporoasă de vară, creaţie Club Monaco, în timp ce Prinţul Harry îi zâmbeşte vesel fiului său.

La rândul său, băieţelul este îmbrăcat într-o salopetă albă cu dungi bleu, ţinuta lui fiind coordonată cu cea a mamei sale. 

Foto: Getty Images

Mai multe