Alte dezvăluiri marca Meghan Markle: "Tatăl meu este un trădător, iar sora mea, o oportunistă"

9 martie 2021   Meghan & Harry

Ecourile interviului acordat de Ducii de Sussex lui Oprah nu s-au stins.

Mai mult, cei de la CBS au difuzat noi fragmente din discuţia acestora, care nu şi-au găsit locul în interviul complet făcut public duminică seară. Ei bine, într-unul dintre aceste fragmente, Meghan discută despre distanţarea ei de tatăl Thomas Markle şi despre relaţia inexistentă cu sora Samantha Markle.

Meghan a declarat că nu-şi poate imagina c-ar putea să-l facă pe Archie să sufere în acelaşi mod în care propriul ei tată a făcut-o cu ea, trădând-o înainte de nunta ei cu Prinţul Harry. Actriţa a declarat că i s-a părut foarte greu să se împace cu tatăl ei după ce a insistat ca acesta să nu vorbească cu presa, iar tatăl ei a minţit-o că n-a făcut-o.

Spre deosebire de acesta, Meghan a lăudat-o pe mama ei, Doria Ragland, pentru că a ştiut să tacă cu demnitate, timp de patru ani. În acelaşi clip, Meghan se distanţează de sora ei de tată, Samantha Markle, care a publicat, recent, o carte cu confesiuni despre Markle. 

"Cred că este foarte greu să dezvălui tot despre o persoană pe care n-o cunoşti", i-a spus Meghan lui Oprah, adaugând că n-a mai văzut-o pe Samantha de 20 de ani. Fosta actriţă spune că a crescut separat de fraţii ei de tată, mult mai mari decât ea, şi pretinde că sora ei, Samantha, a revenit la numele ei de fată, Markle, după ce a auzit că Meghan are o relaţia cu Prinţul Harry, dând de înţeles că sora ei este o oportunistă.

Mai multe