Care este adevăratul nume al Prințului Harry. Regalul a mărturisit că este cunoscut în toată lumea sub un nume fals

11 octombrie 2022   Meghan & Harry

Dialogul adorabil al Prințului Harry cu un băiețel. Ducele de Sussex a cunoscut cu încântare o familie care-i cunoaște numele real și spune că nu știe de ce nu-i spune nimeni pe numele de botez.

Lumea întreagă în cunoaște drept Prințul Harry. Cu toate acestea, rătăcitorul fiu al Regelui Charles se numește altfel. Și el a avut ocazia să discute despre acest subiect cu o frumoasă familie, câștigătorii Premiului WellChild, de sub patronajul Ducilor de Sussex.

Prințul a stat de vorbă pe videocall cu băiețelul care îi poartă numele real și a fost fericit să afle că părinții acestuia întocmai l-au numic Henric, așa cum și pe el în cheamă, de fapt.

Fiul cel mic al Regelui Angliei spune că nu are nicio idee de ce toată lumea îl știe de Harry și toți îi spun așa, nicidecum Henric, cum îl cheamă de fapt.

Ducele a avut un dialog delicios cu tizul său, despre care a spus că are exact aceeași tonalitate cu fiul său și același glas cristalin.

Prințului i se luminează fața când vorbește despre copiii săi, Archie și Lilibet. Regalul a fost întrebat de familia cu care a discutat ce face cei doi copii, iar el le-a spus că sunt foarte bine.

Fanii regali nu îi văd atât de des cum și-ar dori pe copiii Ducilor de Sussex. Nimeni nu a reușit să-i surprindă, nici măcar în vară, când au participat cu toții la Jubileul de Platină al regretatei regine Elisabeta a II-a.

Harry s-a întâlnit virtual cu câștigătorii WellChild 2022. Băiețelul de 4 ani i-a arătat premiul încântat, iar Ducele i-a transmis lui Henric că e un premiu foarte frumos și că regretă că nu i l-a putut înmâna personal.

Asociația caritabilă se află sub patronajul Prințului Harry, dar acesta și-a întrerupt toate programările, după ce bunica lui, Regina, s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022.

Foto: Profimedia

Mai multe