Ce a schimbat Meghan Markle, astăzi, în ţinutele purtate în Tonga?

26 octombrie 2018   Meghan & Harry

Nu-i rău să fii, zilele acestea, în pielea Ducilor de Sussex. Turneul lor de la Antipozi a înregistrat o nouă destinaţie exotică, insula Tonga, acolo unde Meghan Markle şi Prinţul Harry au ajuns ieri. 

Astăzi, cei doi au avut o nouă serie de evenimente, prilej cu care Meghan a schimbat două ţinute cel puţin interesante. La întâlnirea pe care cei doi au avut-o cu premierul din Tonga, ducesa însărcinată a purtat o rochie în dungi olive, foarte şic, creaţie a designerului australian Martin Grant, în valoare de 1,595 de dolari. 

O ţinută la care a asortat o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă, în timp ce părul şi l-a strâns, simplu, într-o coadă de cal. Aceasta este, de altfel, o coafură nouă în cazul ducesei, care, de obicei, îşi lasă câteva şuviţe să îi înconjoare chipul, când îşi poartă părul în coc sau în coadă.

Mai târziu, Ducesa de Sussex s-a schimbat într-o rochie mai lejeră, într-o nuanţă bleu ciel, în valoare de 595 de dolari, de la brandul Veronica Beard, cu ocazia unei vizite pe care cei doi au făcut-o la colegiul Tupou din capitala insulei.

Apoi, după o întâlnire cu regele şi regina insulei Tonga, Harry şi soţia sa au părăsit micuţul stat exotic, urmând să se întoarcă la Sydney, în Australia.

Tonga este a treia ţară pe care Ducii de Sussex au vizitat-o în calitate oficială, după ce s-au căsătorit, după Australia şi Fiji.

Foto: Getty Images

Mai multe