Ce semnificaţie are tatuajul cu henna pe care Meghan Markle şi l-a făcut în Maroc?

25 februarie 2019   Meghan & Harry

Sâmbătă seara, Ducii de Sussex au ajuns în Casablanca, ca parte din turneul lor regal de trei zile în Maroc. În timpul şederii lor, Meghan şi-a făcut un tatuaj cu henna, pe mâna dreaptă, care are o semnificaţie aparte.

În prima zi a turneului regal, Meghan Markle şi Prinţul Harry au interacţionat cu un grup de elevi. La un moment dat, Ducesa de Sussex s-a lăsat pictată cu henna de către o studentă în vârstă de 17 ani, pe nume Samira.

Ce a ales Meghan să aibă pictat pe mână? Nişte flori tradiţionale, menite să-i celebreze sarcina. Chipurile, acest tatuaj se face în al treilea trimestru de sarcină şi e menit să protejeze atât mama, cât şi pruncul de către spiritele rele.

”Vopseaua” este făcută din frunze de henna, apă, uleiuri esenţiale şi suc de lămâie, aşadar nu pune în niciun fel în pericol sarcina. ”Este o tradiţie pentru femeile însărcinate din Maroc să-şi facă un tatuaj cu henna. Se face în pragul unor evenimente importante, precum nunta ori naşterea unui copil.”, spune Samira, cea care a pictat-o pe Meghan.

Mai multe