Declaraţia ciudată a Prinţului Harry, după ce şi-a făcut cont pe Instagram: „Provoacă dependenţă mai mult decât drogurile“

5 aprilie 2019   Meghan & Harry

Ducii de Sussex au anunţat, pe 2 aprilie, că şi-au creat primul cont oficial de Instagram, iar în trei zile Meghan şi Harry au deja aproape 4 milioane de fani care le-au dat follow.

Prezent la organizaţia nonprofit YMCA (Young Men’s Christian Association) din Londra, Prinţul Harry a vorbit pentru prima dată despre contul de pe reţelele de socializare, făcând o comparaţie între mediul online şi consumul de droguri.

„Reţelele sociale provoacă dependenţă mai mult decât drogurile sau alcoolul. Da, ele sunt mai periculoase, deoarece acest comportament a devenit normalizat şi nu există restricţii. Aşa că trăim timpul în care mintea este deteriorată. Dar suntem şi într-o perioadă  entuziastă, deoarece toţi din această sală au oportunitatea de a face diferenţa reală, iar aceşti tineri să conştientizeze că trebuie să utilizeze mai puţin telefoanele. Ei pot fi conectaţi cât de mult vor, dar ei trebuie să aibă şi o conexiune umană la fel de bună. Fără relaţiile dintre oameni, atunci când apare o problemă nu aveţi unde să mergeţi şi singurul loc unde vă expuneţi este mediul online şi probabil veţi fi judecaţi“, a spus Prinţul Harry.

Mai multe