Dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle: a fost părăsită de iubit pentru un bărbat! Cei doi au făcut sex imediat după despărţire

7 martie 2019   Meghan & Harry

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind, de asemenea şi un personaj foarte mediatizat, în special datorită serialului „Suits“ şi a căsătoriei cu Prinţul Harry, însă Meghan Markle nu a avut mereu o viaţă tocmai roz.

Spre exemplu, în anul 2010, pe când era la începutul carierei, Meghan Markle scria articole pe blogul „The Working Actress“, iar unele dezvăluiri sunt de-a dreptul şocante. Din câte se pare, cea care acum este Ducesă de Sussex a fost părăsită în trecut de iubit pentru că el îşi dorea să fie în braţele... altui bărbat!

„Ştii că industria asta e nebună când afli că, după despărţire, iubitul tău, un actor în devenire, a făcut sex cu agentul tău. Iar agentul tău e un bărbat. Superb! Şi da, asta chiar s-a întâmplat“, scria Meghan Markle în urmă cu mai mulţi ani pe blog.

Mai mult decât atât, soţia Prinţului Harry a mai dezvăluit că idolul ei era Donald Sutherland, care în vara acestui an va împlini 84 de ani, şi că, înainte de a-l întâlni prima oară, femeia care se ocupa de părul ei i-a spus că se va îndrăgosti iremediabil de actor.

Mai multe