“Diana ar fi fost încântată că Harry a părăsit familia regală!“

26 mai 2020   Meghan & Harry

Surse apropiate casei regale britanice susţin că regretata Lady Diana ar fi susţinut decizia Prinţului Harry de a părăsit palatul regal.

Experta regal Leslie Carroll este de părere că, dacă Prinţesa Diana şi-ar vedea fiul cel mic acum, ar fi mândră de paşii pe care acesta i-a făcut pentru a-şi proteja familia, pe Meghan Markle şi pe Archie. 

“Cred că Diana ar fi fost încântată. Iubea America şi, în plus, nimeni nu înţelegea mai bine decât ea cât de sufocant era protocolul de la palat.”

Autoarea susţine că mama lui Harry ar fi înţeles frustrarea lui Meghan Markle deoarece şi ea, la rândul ei, a fost criticată de către membrii familiei regale de câte ori făcea un pas greşit sau, pur şi simplu, pentru că era diferită de ei.

“Diana şi Harry— la fel ca Meghan— sunt foarte expresivi din punct de vedere fizic şi emoţional şi nu-şi ascund sentimentele, iar acest lucru nu este în conformitate cu comportamentul unui membru al familiei regale”, a adăugat Carroll, citată de The Daily Express.

Aceasta a adăugat că Prinţul Harry şi-a moştenit cel mai bine mama, în sensul că mezinul acesteia a luptat mereu pentru lucrurile în care a crezut, cu riscul de a supără seniorii de la casa regală.

Mai multe