Ducii de Sussex, confruntare publică cu William şi Kate. Când vor apărea faţă-n faţă?

28 octombrie 2019   Meghan & Harry

Lucrurile nu stau deloc ca pe roze în cadrul familiei regale britanice.

Mini scandalul iscat în urma dezvăluirilor din cadrul documentarului difuzat pe postul ITV, în care Harry a confirmat înstrăinarea de fratele lui, Prinţul William, a aruncat o umbră negativă asupra Palatului Buckingham. 

Ei bine, Ducii de Sussex şi Ducii de Cambrdige vor trebui să lase neînţelegerile deoparte pe 10 noiembrie, când vor participa toţi patru la slujba religioasă denumită Remembrance Sunday, în memoria soldaţilor căzuţi în cele două războaie mondiale.

Aceasta va fi prima apariţie în tablou complet a celor două cupluri regale de la botezul micuţului Archie, care a avut loc în luna iulie. După cum ne putem aduce aminte, încă de la acel eveniment de familie se putea observa cu uşurinţă tensiunea dintre duci, chiar şi într-o poză. 

Ei bine, la ceremonia de pe 10 noiembrie, Regina Elisabeta se aşteaptă ca nepoţii ei să apară uniţi, de dragul monarhiei. La fel şi Prinţul Charles, despre care s-a zvonit că a fost furios la auzul dezvăluirilor făcute de fiul lui cel mic despre neînţelegerile cu fratele lui, William. 

Mai multe