Ea e Meghan Markle a Arabiei. Cine este frumoasa actriţă egipteană care va juca rolul ce-a făcut-o faimoasă pe ducesă?

3 februarie 2022   Meghan & Harry

Serialul TV care a făcut-o faimoasă pe Meghan Markle va avea o versiune în limba arabă, cu o nouă Rachel Zane.

Personajul pe care Meghan l-a jucat în drama cu avocaţi Suits va fi interpretat de un superb model egiptean, pe numele ei Tara Emad, în vârstă de 28 de ani. O vedetă în lumea filmului arab, Tara este şi un foarte de succes manechin, cu un cont de Instagram cu 2,2 milioane de urmăritori şi propriul ei podcast.

La fel ca Ducesa de Sussex, Tara este o mare iubitoare de animale, este implicată în acţiuni care susţin drepturile omului şi anti-bullyingul. Emad este, de asemenea, metisă, fiind născută dintr-un tată egiptean şi o mamă din Muntenegru.

Născută la Cairo, ea a început cariera în modelling la doar 14 ani şi a câştigat Miss Teen Egypt în 2010. Apoi, a apărut în nouă filme, 11 emisiuni TV şi peste 50 de reviste - inclusiv Elle Middle East şi Marie Claire Arabia, Vogue Arabia şi Vogue Italia.

Frumoasa Tara şi-a folosit, de asemenea, profilul de Instagram pentru a creşte gradul de conştientizare cu privire la hărţuirea sexuală şi a îndemnat femeile din lumea arabă să lupte pentru drepturile lor.

Foto: Instagram, Profimedia

Mai multe