Familia regală, şantajată? "Meghan deţine multe mesaje text şi e-mailuri devastatoare care ar putea ieşi la suprafaţă!"

11 martie 2021   Meghan & Harry

Ecourile interviului acordat lui Oprah de către Ducii de Sussex nu se sting nici astăzi.

Ba mai mult, sunt mari şanse să mai fie difuzate fragmente lăsate pe dinafară din acest interviu, cu alte declaraţii incendiare. 

Janina Gavankar, o actriţă americană care o cunoaşte pe Meghan de 17 ani, spune că răspunsul Palatului Bukingham la interviul ducilor a mulţumit-o, datorită faptului că familia s-a sesizat în legătură cu experienţa lui Meghan la palat, deşi stafful regal îi cunoştea problemele dinainte şi n-a făcut nimic.

Într-o apariţie în emisiunea britanică This Morning, Gavankar a dat de înţeles că mai există înregistrări nedifuzate din acest interviu, precum să mesaje text şi e-mailuri care susţin acuzaţiile lui Meghan de rasism şi indiferenţă, atunci când a cerut ajutor din cauza problemelor emoţionale. Gavankar a mai declarat că are permisiunea de a vorbi în numele ducesei, atunci când face aceste afirmaţii. 

"Există multe mesaje text şi e-mailuri care să susţină afirmaţiile lui Meghan. Adevărul va ieşi la suprafaţă", a fost declaraţia-bombă a prietenei în vârstă de 40 de ani a lui Meghan, care pretinde că ea şi actriţa nu au secrete una faţă de cealaltă. 

"Vorbesc cu Ducii de Sussex mereu. De fapt, am privit interviul la televizor împreună", a mai adăugat prietena lui Meghan.

Mai multe