"Harry era nefericit în familia regală!" O biografie explozivă pune paie pe foc în scandalul Megxit

12 iunie 2020   Meghan & Harry

Prinţul Harry plănuia de mult timp să abandoneze familia regală.

Cel puţin asta este una dintre informaţiile-bombă incluse in multa aşteptata biografie Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family, care urmează să fie lansată pe 11 august.

Ei bine, se pare că prinţul în vârstă de 35 de ani era nefericit încă dinainte să o cunoască pe Meghan Markle şi că acesta a plănuit împreună cu soţia lui să înceapă o viaţă independentă îaninte de nunta lor.

Megxit era în plan încă dinainte ca ei să se căsătorească. Adevărul este că Harry nu mai era fericit de o lungă perioadă de timp, susţine o sursă apropiată celor doi. Această nouă biografie a foştilor Duci de Sussex vine să susţină că decizia de a părăsi viaţa regală n-a fost deloc una spontană, ci bine gândită în timp.

Editura sub cupola căreia va apărea această biografie susţine că puţini ştiu adevărata poveste a lui Harry şi a lui Meghan, iar Omid Scobie, unul dintre jurnaliştii co-autori ai cărţii, i-a însoţit pe cei doi în numeroase vizite regale.

Cu toate acestea, această biografie care îi va portretiza pe cei doi într-o lumină favorabilă riscă să adâncească şi mai mult distanţa dintre aceştia şi familia regală britanică, din cauza unor detalii din culise pe care palatul le-ar fi vrut secrete.

Mai multe