Mărturia răvășitoare a lui Meghan Markle: ”După anunțul logodnei, știam că aveam să fiu sfâșiată”

9 decembrie 2022   Meghan & Harry

”După anunțul logodnei, știam că aveam să fiu sfâșiată, indiferent cât de bună eram”. În prima parte a documentarului Netflix ”Harry & Meghan”, Ducii de Sussex dezvoltă un subiect sensibil, al atenției media și paparazzii.

După ce relația lui Meghan Markle cu Prințul Harry a devenit publică în noiembrie 2016, Ducesa a înțeles că automat se declanșase și o luptă cu mass-media.

”Adevărul este, indiferent cât de bună eram, cât de mult am încercat, cât de bună am fost, ce am făcut, ei aveau să găsească o cale de a mă distruge.”, spune cu durere Ducesa de Sussex, în prima parte a documentarului, primele trei episoade care au rulat din 8 decembrie.

În timp ce momentele mai fericite precum primul Halloween al cuplului și începuturile relației lor sunt conturate cu drag în serial, o mare parte din episodul doi s-a concentrat pe lupta lui Meghan Markle cu tabloidele și paparazzi.

„Chiar când a apărut vestea, cred că am simțit amândoi o ușurare extraordinară”, și-a amintit Meghan Markle, acum în vârstă de 41 de ani. Eliberasem un secret, parcă totul era prea bine. Și apoi, bam! Totul s-a schimbat foarte repede.”, spune Ducesa. În curând, presa era pe urmele ei, inclusiv la Toronto, unde filma serialul Suits. Și i-au urmărit fiecare mișcare, gata să-i impute orice.

Pe lângă faptul că membrii familiei regale sunt efectiv hăituiți de presă, Meghan Markle a simțit o imensă presiune, dar și judecată, toate comasate și cu fine critici rasiale.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, completează: ”Cu toate astea, Palatul n-a zis nimic. Toată inițierea prin care a trecut Meghan Markle este una prin care au trecut toți. Poate, de aceea, nimeni nu a intervenit: ”Dacă și soția mea a trecut prin asta, de ce să-ți apăr eu iubita?”, spune Prințul Harry, cu o frustrare reținută.

Media le-a fost și mumă, și ciumă. Un blestem care a lovit-o pe Prințesa Diana și nu s-a mai oprit.

Foto: Profimedia

Mai multe