Meghan Markle a flirtat cu acest tip înainte să se cupleze cu Prinţul Harry. Bărbatul dezvăluie ce a discutat, în privat, cu Ducesa

26 iunie 2019   Meghan & Harry

Înainte să-şi cunoască prinţul, Meghan Markle a fost o femeie disponibilă, liberă să-şi manifeste interesul faţă de orice bărbat. Matt Cardle a fost unul dintre ei, vizavi de care Meghan s-a arătat foarte interesată.

Cântăreţul de 36 de ani a fost invitat într-o emisiune televizată pentru a discuta despre zvonurile privind relaţia amoroasă cu Meghan Markle. Matt a povestit că a existat într-adevăr o interacţiune între cei doi, dar că nu a fost nimic din ce s-a scris în presa străină.

El a dezvăluit că s-au urmărit reciproc pe Twitter şi că şi-au complimentat reuşitele profesionale, dar că nimic mai mult. Ar fi fost în plan şi o întâlnire între cei doi, dar Matt s-a reorientat şi a sfârşit prin ”a o ignora”, cuplându-se cu o altă femeie.

”A fost o chestie  lipsită de importanţă, un nimic acum uitându-mă în urmă. Chiar nu s-a întâmplat nimic. E chiar amuzant cum s-a inventat ceva din nimic”, a precizat câştigătorul X-Factor.

Mai multe