Meghan Markle nu-l scapă din ochi pe Prințul Harry. Ducesa de Sussex, prezentă la meciul de polo al soțului

23 mai 2022   Meghan & Harry

Meghan Markle, ca o divă la meciul lui Harry. Ducesa a fost spectaculoasă cu o pălărie neagră și ochelari de soare.

Ducii de Sussex au participat la turneul de polo călare din California. Desigur, Prințul a jucat, iar soția l-a privit. Meghan a fost surprinsă în timp ce l-a sărutat pe Harry, după ce echipa lui a câștigat turneul din California.

Superba brunetă a purtat o fustă albă, cămașă neagră cu picățele, o misterioasă pălărie neagră, cu boruri largi, și ochelari de soare. Ducesa a adus trofeul echipei câștigătoare, i-a sărutat pe băieți pe obraji, dar când a ajuns la soțul său, l-a sărutat apăsat pe buze.

După pasionalul sărut, Meghan i-a șters urmele de ruj pe care i le lăsase. Potrivit expertei în limbajul corpului, Judi James, în ciuda gestului afectuos, acesta trădează o nesiguranță, dar și o marcare teritorială, de parcă nu ar vrea ca cineva să uite rolul ei important în cuplu.

Să fi fost Meghan puțin iritată de fanele care i-au dat târcoale Prințului? Harry a vorbit cu ele și s-a lăsat fotografiat.

Ducesa nu ratează nicio ocazie de a-și arăta public afecțiunea față de soțul care a abandonat monarhia britanică pentru liniștea ei.

Foto: Profimedia

Mai multe