Meghan Markle în pericol de imagine. Un biograf temut şi acid promite: ”Acum o scriu şi voi spune adevărul”

4 august 2021   Meghan & Harry

Meghan Markle împlineşte azi 40 de ani, dar ruptura de Casa Regală britanică îi poate aduce prejudicii de imagine. Căci unul dintre cei mai acizi şi temuţi biografi regali s-a apucat de biografia neautorizată despre ducesa de Sussex. Jurnalistul de investigaţie Tom Bower ar fi semnat un avans de şase cifre, scrie presa britanică.

Tom Bower este cunoscut pentru condeiul său aspru şi incomod, iar dacă Meghan a intrat în vizorul lui, probabil că rezultatul va fi spectaculos.

Scriitorul în vârstă de 74 de ani a confirmat: cartea sa dură este în plină desfăşurare, după ce a strâns timp de un an probe şi a vorbit cu prietenii, duşmanii şi asociaţii lui Meghan, dar şi prinţul Harry. El a mărturisit: ”O scriu acum. Voi spune tot adevărul.”

De acum doi ani se spunea că biograful plănuia o carte despre ducesă.

Pe de altă parte, şi prinţul Harry plănuieşte să scrie împreună cu soţia sa nici mai mult, nici mai puţin de patru cărţi, iar această acţiune nu este bine văzută de Bower. El a declarat: „Singura modalitate prin care Harry poate câştiga bani şi justifica avansul şi singurul lucru cu care editorii americani vor fi mulţumiţi este dacă este foarte critic faţă de Familia Regală. Va fi dăunător pentru ei şi asta este o tragedie”.

Memoriile lui Harry vor fi lansate la sfârşitul anului 2022, când este anul Jubileului de Platină al reginei. Ar fi cel mai dureros gest pe care l-ar face Harry bunicii sale, e de părere presa britanică.

Foto: Profimedia

Mai multe