Meghan Markle, întâlnire secretă cu înalţi oficiali. Ce plănuieşte?

6 decembrie 2018   Meghan & Harry

Deja a lipsit de la un eveniment important organizat de familia regală britanică. Iar acum aflăm că participă la întruniri secrete, de una singură, fără măcar să aibă sprijinul soţului ei, Prinţul Harry. Ce plănuieşte Ducesa de Sussex?

Ei bine, să-şi facă treaba! Ducesa de Sussex a urmat sfaturile celor din jur şi evită să mai apară în lumina reflectoarelor o vreme. Ea preferă să se concentreze pe munca din spatele camerelor de filmat şi să schimbe lucruri învechite.

Zilele trecute, ea s-a întâlnit cu diverşi oficiali şi reprezentanţi din sistemul de educaţie pentru a pune la cale o modalitate de a construi o lume mai bune printr-un nivel de educaţie mai ridicat. Ea a vizitat King`s College din Londra, miercuri, pentru a discuta despre traficul uman, sclavia modernă, egalitate între sexe, schimburi climatice şi alte lucruri.

Singura fotografie cu ea de la acest eveniment ne-o arată discutând cu diverşi oficiali, luându-şi rolul de Ducesă de Sussex în serios. Ea a purtat un top negru şi-şi purta părul lejer, fără artificii inutile. Fanii ei au fost încântaţi să audă că se implică în astfel de activităţi şi nu se rezumă doar la a fi soţia lui Harry şi un fashion icon.

Mai multe