Meghan Markle intră în afaceri. În ce firmă inedită a investit ducesa?

15 decembrie 2020   Meghan & Harry

Meghan Markle nu stă degeaba în noua ei viaţă din America.

Ultimele ştiri legate de soţia Prinţului Harry susţin că aceasta tocmai ce a investit într-o firmă aflată la început de drum, care comercializează băuturi instant pe bază de pudră de lapte de ovăz.

Este vorba despre brandul ClevrBlends, unul înfiinţat de o femeie, cu sediul în Santa Barbara şi în apropiere de comunitatea Montecito din California, acolo unde locuiesc Ducii de Sussex. Meghan a ales această firmă pentru a susţine antreprenoriatul feminin, ducesa fiind apropiată de proprietara acestui brand de wellness, Hannah Mendoza.

Meghan nu doar că a investit în această firmă, ci s-a ocupat şi de promovarea ei printre cunoştinţele ei celebre. Ducesa a trimis coşuri-cadou cu produsele comercializate de firma în care a investit unora dintre vecinii ei faimoşi, cum ar fi Oprah Winfrey. Vedeta TV s-a grăbit să posteze pe Instagram o filmare în care arată cum îşi prepară băutura, cu următorul mesaj: "În prima zi de Crăciun, vecina mea, M, mi-a trimis un coş plin cu lucruri delicioase. Da, acea M".

        View this post on Instagram                       A post shared by Oprah (@oprah)

View this post on Instagram

A post shared by Oprah (@oprah)

Firma în care a investit Meghan Markle se promovează ca fiind creatoarea celei mai gustoase şi bogate în substanţe nutritive băuturi instant din lume.

Mai multe