Meghan Markle şi Prinţul Harry, surprinşi la o cină la malul mării alături de Prinţesa Eugenie şi soţul ei

23 februarie 2022   Meghan & Harry

Prinţesa Eugenie şi soţul ei, Jack Brooksbank, îşi continua vacanţa în California, acolo unde sunt invitaţii Ducilor de Sussex.

Ei bine, weekendul trecut, Meghan Markle şi Prinţul Harry i-au dus pe cei doi regali la un restaurant exclusivist din Santa Barbara, situat aproape de plajă.

Cei patru au luat cina la o masă cu vedere la mare şi s-au simţit de minune, dacă este să judecăm după fotografiile de paparazzi în care Harry, Meghan şi Eugenie apar râzând cu poftă.

Pentru cina alături de verişoara Prinţului Harry şi soţul ei, Meghan a ales o ţinută foarte elegantă, cu pantaloni largi şi sacou alb, purtat pe umeri, şi părul coafat lejer.

Eugenie soţul ei, Jack, au călătorit în America, ca invitaţi ai Ducilor de Sussex, la începutul lunii februarie, iar Eugenie şi vărul ei, Prinţul Harry, au mai fost zăriţi şi în tribunele celui mai mare eveniment sportiv din State, Super Bowl, pe 13 februarie.

Prinţesa Eugenie şi Prinţul Harry au fost dintotdeauna apropiaţi, încă din perioada copilăriei lor la palatul regal, iar prezenţa acesteia în State ca invitată a Ducilor de Sussex arată că legătura celor doi este la fel de strânsă şi azi, în ciuda faptului că nepotul reginei a părăsit, cu scandal, familia regală britanică.

Foto: Profimedia

Mai multe