Meghan şi Harry se pregătesc să aibă un copil. Iată cu ce au început! FOTO

4 octombrie 2018   Meghan & Harry

La cea mai recentă apariţie a lor în public, Ducii de Sussex au făcut o dezvăluire inedită, pe care, de altfel, toţi o aşteptau.

Prezenţi în comitatul Sussex, Meghan şi Harry au mărturisit că familia lor s-a mărit cu un membru. Jovial cum îl ştim, Harry a spus mulţimii entuziaste că au adoptat un nou patruped. ”Numele meu este Harry, am doi căţei, şi o superbă soţie americană”, a putut fi auzit Prinţul Harry al Marii Britanii.

Ulterior, Ducii de Sussex au dezvăluit că au mai adoptat o căţeluşă, pe lângă beagle-ul Guy, şi că numele ei este Oz. ”Toată lumea îi spune greşit pe nume”, a declarat Meghan, care a ţinut să lămurească faptul că labradorul Oz este, de fapt, o fetiţă şi nu un băieţe, cum mulţi ar putea să creadă judecând după numele ales.

Amintim că Meghan şi Harry îl au pe beagle-ul Guy, pe care fosta actriţă l-a adus din Toronto în Marea Britanie în luna noiembrie, anul trecut. Lui Guy i s-a alăturat săptămânile acestea o femelă labrador, pe care au decis s-o numească Oz.

Vorbind despre Oz, o sursă a declarat că patrupedul e fericit cu noua lui viaţă şi că va petrece mult timp cu noii lui stăpâni la palat. ”Căţelul e deja fericit cu noua lui locuinţă. Ca şi Ducii de Sussex, patrupedul va petrece o parte din timp la palat, şi cealaltă la reşedinţa lor din Cotswold”, a declarat un apropiat.

Mai multe