Mesajul emoţionant al Prinţului Harry despre Philip: "Pentru mine, el a fost, simplu, bunicul: maestrul grătarului, un as al ironiei şi obraznic până în ultima clipă"

14 aprilie 2021   Meghan & Harry

Este clar că Prinţul Harry a avut o relaţie specială cu bunicul lui, Prinţul Philip, decedat pe 9 aprilie.

Acest lucru transpare şi din omagiul adus de Harry soţului reginei, unul scris din inimă şi postat pe site-ul organizaţiei caritabile Acrhewell, înfiinţată alături de soţia sa, Meghan Markle. După comunicatul ceva mai formal dat publicităţii de Prinţul William, în care acesta îşi aminteşte ce om extraordinar a fost bunicul lui şi cât de mult o să-i ducă lipsa, i-a venit rândul lui Harry, care şi-a scris gândurile în stilul caracteristic.

Cele mai interesante rânduri din acest omagiu al Ducelui de Sussex sunt următoarele, care surprind adevărata natură a celui care a fost bunicul lui: "Pentru mine, el a fost, simplu, bunicul: maestrul grătarului, un as al ironiei şi obraznic până în ultima clipă".

"A fost ca o stâncă pentru Majestatea Sa, Regina, şi devotat ca nimeni altul, stându-i alături timp de 73 de ani de mariaj, şi chiar dacă aş mai putea adăuga multe despre el, ştiu foarte bine că el ne-ar spune tuturor, ţinând o bere în mână, să mai terminăm o dată cu astea", a completat Harry în comunicatul său.

Cât despre Prinţul William, acesta a făcut publică o superbă fotografie cu bunicul său şi cu fiul lui cel mare, Prinţul George, pe când acesta avea doar doi ani, la o plimbare cu trăsura pe domeniul regal de la Sandringham.

Mai multe