Prinţul Harry a dezvăluit care este cea mai importantă parte din rutina sa matinală. Îi îndeamnă pe toţi să-şi dedice măcar 30 de minute pe zi de răsfăţ

7 februarie 2022   Meghan & Harry

Nu mai este de mult un secret că Prinţul Harry se luptă pentru prioritizarea sănătăţii mentale, după ce el însuşi a recunoscut că a avut probleme din cauza aceasta.

Acum, a făcut echipă cu sportiva Serena Williams tocmai pentru a atrage atenţia asupra conştientizării unor lucruri legate de sănătatea mentală. Cele două vedete s-au întâlnit la un eveniment online BetterUp, găzduit de directorul platformei, Alexi Robichaux.

Regalul în vârstă de 37 de ani a explicat că a avut numeroase episoade de epuizare şi doreşte ca participanţii să înţeleagă că fenomenul de burnout poate fi controlat. De aceea, a împărtăşit câteva din secretele pe care el le-a descoperit ”pe pielea sa”, pentru ca viaţa să devină mai uşoară.

Prinţul Harry a accentuat că este extrem de important să îţi acorzi 30-45 de minute doar pentru tine, zilnic. Deşi este un soţ şi un tată fericit, se pare că acest ”time out” face minuni. Ne suntem datori cu o deconectare, iar aceasta ar fi ideală dimineaţa. Prinţul Harry propune un antrenament uşor, o plimbare cu câinele, să ieşi în natură sau poate să meditezi.

Serena Williams l-a aprobat în totalitate, recunoscând şi ea că este important să îţi rezervi câteva zeci de minute pentru a face ceva pentru sufletul tău, zilnic. În felul acesta, rămâi conectat cu tine, în armonie, şi evizi tulburările care declanşează diverse probleme mentale, în unele cazuri ajungându-se chiar la depresie.

Iar tenismena a uimit cu declaraţia sa: ”Ştiu că glumesc mult, dar Harry chiar este unul dintre antrenorii mei. Când îl văd, îmi rezolvă probleme de viaţă.”

Sportiva apreciază foarte mult prietenia prinţului Harry şi nu ezită s-o mărturisească.

Mai multe