Prinţul Harry a fost de acord să-i acorde interviul lui Oprah ca răzbunare pentru pierderea titlurilor lui militare

21 iunie 2021   Meghan & Harry

Prinţul Harry şi Meghan Markle i-ar fi acordat interviul incendiar lui Oprah ca răzbunare pentru că regina i-a retras nepotului său titlurile militare.

În mai puţin de 24 de ore după ce a aflat acest lucru, un Prinţ Harry extrem de furios şi dezamăgit de decizia bunicii sale a fost de acord să participe la acest interviu care a făcut furori în luna martie a acestui an. 

Regina a decis să îi retragă lui Harry titlurile militare pe 19 februarie, o repercusiune a deciziei acestuia de a părăsi responsabilităţile regale pentru a se stabili alături de Meghan Markle în State. Ei bine, un Harry foarte nervos a decis în acelaşi weekend să fie parte a interviului acordat lui Oprah Winfrey, unul care a făcut dezvăluiri dureroase din cadrul familiei regale britanice şi care a fost difuzat pe 7 martie.

"Acest lucru l-a enervat foarte tare. El este foarte emotiv din fire şi titlurile lui militare erau foarte importante pentru el, cu atât mai mult cu cât el a avut un rol activ în armată", a declarat o sursă apropiată prinţului pentru ziarul The Sun.

S-a mai zvonit, de asemenea, că decizia celor doi de a accepta să acorde acest interviu ar fi venit după ce palatul regal i-a anunţat că fiul lor cel mare, Archie, nu va primi titlul de prinţ nici după ce bunicul lui, Prinţul Charles, va deveni rege, iar acest lucru i-ar fi înfuriat teribil.

Mai multe