"Prinţul Harry îi cerea din ce în ce mai mulţi bani". Lăcomia lui Harry, motivul pentru care Charles nu-i mai răspunde la telefon?

19 mai 2021   Meghan & Harry

În mult comentatul interviu acordat lui Oprah Winfrey, Prinţul Harry a făcut o dezvăluire şocantă: tatăl lui, Prinţul Charles, nu-i mai răspunde la telefon.

Ei bine, se pare că adevărul este undeva la mijloc şi există şi un motiv pentru care Charles a acţionat aşa. În timpul documentarului Charles & Harry: Father and Son Divided, difuzat pe postul Channel 5, expertele regale Emily Andrews şi Angela Levin au discutat despre relaţia dintre cei doi şi au declarat că Prinţul Charles nu i-a mai răspuns la telefon lui Harry, după ce acesta a părăsit ţara împreună cu Meghan Markle şi Archie, pentru a evita o confruntare cu fiul lui.

"Ni s-a spus că Charles a renunţat să-i mai răspundă la telefon lui Harry pentru că acesta îi tot cerea din ce în ce mai mulţi bani. Charles nu este o persoană căreia să-i placă prea mult confruntările, aşa că a recurs la pasul ăsta. Charles nu are un telefon mobil, el sună la centrala palatului şi cere să i se facă legătură cu cine îl interesează."

Cele două experte au insistat că asta nu înseamnă că Prinţul Harry nu-şi iubeşte fiul, ci că i s-a părut că ducele a întrecut măsura.

Replica celor două vine după celebra mărturisire a Prinţul Harry din interviul acordat în martie lui Oprah: "Familia mea nu mi-a mai acordat sprijin financiar şi eu a trebuit să acopăr singur cheltuielile cu securitatea pentru noi".

Mai multe