Prinţul Harry, în tribunele Super Bowl alături de altă femeie. Cine era bruneta cu care a vizionat meciul?

14 februarie 2022   Meghan & Harry

Prinţul Harry a fost fotografiat, ieri, în tribunele celui mai mare eveniment sportive din America, finala Super Bowl, însă, surpriză, femeia alături de care a ales să vizioneze meciul de fotbal n-a fost Meghan.

Bruneta care a urmărit meciul alături de Harry ar fi putut fi confundată uşor cu Ducesa de Sussex, din cauza măştii care-i acoperea mare parte din faţă. Cu toate acestea, nu sunt motive de îngrijorare: femeia de lângă Harry este nimeni alta devât verişoara lui, Prinţesa Eugenie.

Harry and Eugenie at the #SuperBowl 😍 pic.twitter.com/LdrsetO0j8 — Henry VIII (@SussexHenryVIII) February 14, 2022

Harry and Eugenie at the #SuperBowl 😍 pic.twitter.com/LdrsetO0j8

Probabil că nepoata reginei este invitata Ducilor de Sussex pe perioada şederii sale în California, iar aseară, Harry a dus-o pe Eugenie să vadă finala de fotbal american din Inglewood, în care s-au confruntat echipele Los Angeles Rams şi Cincinnati Bengals.

Meghan Markle nu i-a însoţit pe cei doi regali la marele eveniment, ducesa preferând să stea acasă cu cei doi copii ai ei, Archie şi Lilibet. Nu ştim cu certitudine dacă Prinţesa Eugenie a sosit în America şi cu soţul ei, Jack Brooksbank, şi fiul lor, August, însă, dac-ar fi fost aşa, cu siguranţă că măcar primul i-ar fi însoţit pe cei doi verişori în boxa lor din tribune.

Prince Harry at the #SuperBowl pic.twitter.com/fY0cpLLXYq — FaRah (@JaJaFaRah1) February 14, 2022

Prince Harry at the

— FaRah (@JaJaFaRah1)

Fanii care i-au reperat în tribune pe Harry şi Eugenie au fost încăntaţi să observe că legătura celor doi este la fel de puternică chiar şi după ce prinţul a părăsit familia regală şi s-a stabilit în America, alături de Meghan Markle.

Chiar şi soţia lui Harry a declarat în reperate rânduri că are o relaţie foarte bună cu Prinţesa Eugenie, aceasta fiind, cel mai probabil, acea membră a familiei regale de care americanca s-a apropiat cel mai mult.

Mai multe