Prințul Harry nu ia nicio decizie fără a se consulta cu spiritul Prințesei Diana. Cine a făcut această declarație

27 iunie 2022   Meghan & Harry

Andrew Morton, biograful Prințesei Diana, a dezvăluit că Harry vorbește cu spiritul răposatei și regretatei sale mame.

Lady Di s-a stins fulgerător în fatidicul accident de la Paris, când micul Harry avea doar 12 ani, o vârstă mult prea fragilă pentru a rezista unei asemenea vești. În repetate rânduri, Prințul a recunoscut că moartea mamei sale a fost devastatoare pentru el și buna sa dezvoltare.

Și Prințul William a suferit enorm, însă el a fost mai mare și cu o structură mult mai calculată, seamănă foarte bine cu Regina Elisabeta. Însă fiul cel mic al Dianei a găsit din tinerețe această formulă care l-a ajutat să treacă mai bine peste provocările vieții, el fiind mai sensibil, întocmai ca Prințesa de Wales.

Andrew Morton a vorbit în podcast-ul ”The Mirror”, ”Pod Save the Queen”, despre Ducele de Sussex și felul în care o integrează și acum pe mama sa în viața sa.

Expertul regal a detaliat: ”Influența Dianei a durat mai mult decât își poate cineva imagina, iar asta fiindcă urmașii săi nu au uitat-o niciodată și îi organizează concerte în memoria sa. Harry însuși a declarat că nu ia decizii fără a se consulta cu ea la nivel spiritual. Prin comportamentul său, Diana a realizat ceva măreț pentru familia regală: a adus latura umană în cadrul acesteia. Nu a continuat tradițiile seci ale pălăriilor și mănușilor, ci a arătat că regalii au și ei drame și suferințe. Practic, Prințesa a actualizat percepția oamenilor vizavi de regalități.”, a subliniat Morton.

Urmând calea trasată de mamă, și Harry și-a urmat inima. După ce aleasa sa nu s-a simțit confortabil la Londra, Ducii de Sussex au luat decizia istorică de a-și urma inima, cu riscul de a deveni ”oile negre” ale familiei regale. Și-au renunțat la îndatoririle și beneficiile pe care le are un membru regal activ. S-au mutat în SUA, iar Jubileul de Platină a fost revenirea timidă, însă cu rezultate nu fabuloase și nici notabile în ceea ce privește o reapropiere reală de monarhia britanică. Ba chiar au plecat intempestiv, după o prezență discretă pe tot parcursul Jubileului.

Foto: Profimedia

Mai multe