Prinţul Harry scrie autobiografia pe care mama sa, Diana, n-a avut şansa s-o termine niciodată

31 iulie 2021   Meghan & Harry

Prinţesa Diana şi-ar fi scris propriile memorii despre viaţa la palat, dacă ar fi avut şansa asta.

Este părerea lui Stewart Pearce, cel care i-a fost pedagog vocal prinţesei între anii 1995 şi 1997, şi care susţine că Prinţul Harry îi împlineşte această dorinţă regretatei sale mame, prin cartea autobiografică pe care-o pregăteşte pentru anul viitor.

„Viaţa şi scopul Dianei au fost dedicate transparenţei totale, aşa că sunt sigur că şi-ar fi scris autobiografia plină de multe lucruri pe care le-a învăţat din experienţele sale în cadrul familiei regale şi nu numai”, susţine acesta, citat de The Sun. Antrenorul vocal crede că Prinţul Harry şi Prinţesa Diana au împărtăşit o dorinţă similară de libertate.

Prinţul Harry a anunţat la mijlocul lunii iulie că lucrează la un autobiografie „intimă”. Vorbind despre memoriile lui, Ducele de Sussex a spus: „Scriu acest lucru nu ca prinţul care m-am născut, ci ca bărbatul care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât şi la figurat, iar speranţa mea este că, povestind povestea mea – momentele fericite şi cele grele, greşelile, lecţiile învăţate - pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem.”

Intenţia lui Harry, oricât de onorabilă ar părea în încercarea de a onora o ultimă dorinţă a mamei sale, îi pune în gardă pe ceilalţi membri ai familiei regale, îngrijoraţi de ce ar putea da Harry din casă.

Mai multe