Prinţul Harry se întoarce în Anglia fără Meghan Markle, după mai mult de un an. De ce nu-l însoţeşte ducesa?

1 februarie 2021   Meghan & Harry

Fiul rătăcitor se întoarce acasă.

Nu de tot, evident, ci doar într-o vizită, la mai mult de un an de când acesta a părăsit Anglia natală. Mai multe surse apropiate casei regale britanice susţin că Prinţul Harry plănuieşte să-şi viziteze familia la începutul verii, fără să fie însoţit, însă, de Meghan Markle şi de fiul lor, Archie.

Apropiaţi ai Ducilor de Sussex susţin că decizia lui Meghan de a nu-l însoţi pe Harry în Anglia are de-a face cu motive practice, legate de restricţiile legate de pandemie, şi nu este în niciun caz un act de bravadă. Harry şi Meghan erau aşteptaţi împreună în iunie, în Anglia, pentru a participa la aniversarea de 100 de ani a Prinţului Philip şi la evenimentele prilejuite de Ziua Naţională a Reginei Elisabeta.

Un motiv secundar al vizitei solo a lui Harry ar fi acela că o eventuală întoarcere alături de Meghan ar putea eclipsa aceste două evenimente care îi au în centru pe Philip şi pe regină. Surse de la palatul britanic susţin că regina este, încă, foarte ataşată de nepotul ei şi că aceasta i-a dat de înţeles că el şi familia lui sunt bineveniţi la orice eveniment familial.

Ducii de Cambridge şi fiul lor de aproape doi ani, Archie, au plecat din Anglia încă din noiembrie 2019, stabilindu-se, mai întâi, în Canada, apoi, de la începutul anului trecut, în Los Angeles. În plus, familia regală nu l-a mai văzut pe fiul Prinţului Harry de când micuţul Archie avea şase luni.

Mai multe