Prinţul Harry şi Meghan Markle au accepta s-o trădeze pe Regină? Foştii duci, plătiţi să dea din casa... regală

26 iunie 2020   Meghan & Harry

Am aflat, deja, că Prinţul Harry şi Meghan Markle au semnat un contract de un milion de lire sterline cu o firmă care are în portofoliu figuri mondiale importante şi care oferă servicii de discursuri motivaţionale la evenimente caritabile.

Este vorba despre prestigioasa Harry Walker Agency, care îi reprezintă şi pe soţii Obama, soţii Clinton sau Oprah Winfrey, urmând ca foştii duci de Sussex să câştige şi 400.000 de dolari pentru un discurs. 

Această mişcare pare a fi cea mai importantă din partea lui Meghan şi Harry, de când aceştia s-au mutat la Los Angeles. Cei doi plănuiesc să ţină discursuri la evenimente cu profil social, cum ar fi egalitatea rasială sau sexuală, sănătatea mentală şi problemele legate de mediul înconjurător.

Cu toate acestea, redactorul-şef al revistei Majesty, Ingrid Seward, susţine că foştii Duci de Sussex au fost convinşi să dea informaţii din timpul lor petrecut în sânul familiei regale britanice pentru a se susţine un astfel de contract şi acea sumă cu şase zerouri. 

Aceasta este de părere că nimeni nu-i va plăti atât de generos doar pentru a le asculta părerile despre egalitatea socială sau lupta anti rasism. Cu siguranţă vor trebui să spună şi ceva întâmplări trăite în cadrul familiei regale, susţine aceasta. 

Cifrele din interior arată că fostul preşedinte Barack Obama, la rândul lui reprezentat de această agenţie, a câştigat şi 400.000 de dolari pentru un discurs la un eveniment din 2017, în timp ce soţii Bill şi Hillary Clinton au fost plătiţi, în medie, cu 250.000 de dolari pentru apariţii la evenimente publice, în 2014.

E posbil ca legătura cu această agenţie să fi fost făcută chiar de către soţii Obama, care au dezvoltat o prietenie inedită cu fostul cuplu regal.

Mai multe