Prinţul Harry şi Meghan Markle au concediat-o pe prima bonă a lui Archie după un incident pe timpul nopţii

26 mai 2021   Meghan & Harry

S-a tot vorbit despre cât de dificilă este Meghan Markle din postura de şefă, mulţi foşti angajaţi de-ai ei de la Kensington făcând dezvăluiri în sensul acesta.

Ei bine, un nou documentar despre familia regală britanică, numit A Very Royal Baby: From Cradle to Crown, susţine că nici bonelor nu le-a fost deloc uşor cu Meghan cea dificilă.

Jurnalistul Omid Scobie a mărturisit că Meghan şi Harry şi-au dorit ca Archie să reuşească să doarmă bine noaptea, după naşterea acestuia din anul 2019, aşa că au angajat o bonă de noapte. Scobie susţine că aceasta n-a reuşit să-şi păstreze slujba mai mult de câteva nopţi din cauza unui incident care a avut loc imediat ce bona a fost angajată.

Jurnalistul dezvăluie că Meghan şi Harry au fost obligaţi să o concedieze pe bonă chiar în mijlocul celei de-a doua nopţi de când aceasta fusese angajată, din cauza comportamentului acesteia iresponsabil şi neprofesional, fără să detalieze ce s-a întâmplat, de fapt. 

Ei bine, se pare că experienţa cu bona i-a traumatizat atât de mult încât ducii n-au mai angajat un ajutor pe timpul nopţii, preferând să aibă ei grijă de somnul lui Archie, cu schimbul.

Mai multe