Profil de ducesă, la 41 de ani. Cele mai noi imagini cu Meghan Markle

30 august 2022   Meghan & Harry

Meghan Markle s-a obișnuit să fie în centrul atenției, iar coperta ”The Cut” pare să fie exact ce trebuia.

Publicația a petrecut o zi întreagă cu ducesa, pentru a-i urmări stilul și modul de viață. Fosta actriță din ”Suits”, la fel ca Prințul Harry, și-a schimbat viața.

Răutăcioșii ar spune că Ducesa de Sussex a realizat un interviu care este mult prea laudativ în comparație cu comportamentul său pe care anumiți oameni nu-l agreează.

Ducesa este acuzată prin presă că pândește orice ocazie pentru a se elogia, că are un orgoliu mult prea mare și o mare hibă: cu fiecare intervenție publică, simte nevoia să ponegrească pe cineva din familia regală britanică.

Cert este că Meghan Markle este și iubită, și hulită, depinde de ce parte a baricadei ești. Însă imaginile de la ședința foto sunt superbe și vedem o Meghan foarte sigură pe ea, cu o frumusețe și o eleganță asumate.

În ediția de toamnă a revistei, ducesa și-a deschis casa și sufletul publicației ”The Cut”, de pe coperta căreia privește serioasă.

Markle a vorbit despre noua sa viață, despre libertate, despre noul său podcast și încântătoarea viață californiană pe care o trăiește.

Câteva imagini au fost făcute publice de Ducesa de Sussex.

Foto: Campbell Addy

Mai multe