Gestul viral făcut de Meghan Markle în fața sicriului regal. Prințului Harry i-au dat lacrimile

16 septembrie 2022   Meghan & Harry

Imaginile istorice cu urmașii Reginei Elisabeta primind-o în solemna procesiune de la Westminster Hall au ajuns peste tot în lume, căci funeraliile regale sunt de interes maxim zilele acestea.

Toate țările se pregătesc de transmisiunea istorică de luni, a funeraliilor regale pentru cea care reprezintă o consistentă filă de istorie, cea mai longevivă regină britanică, Elisabeta a II-a.

Chiar dacă ”ducii rătăcitori” au părăsit Anglia, rămânând în relații glaciale cu membrii familiei regale, de când a decedat suverana, își fac datoria și s-au reunit cu Prințul și Prințesa de Wales. Iar miercuri, când sicriul a fost depus la Palatul Parlamentului, pentru ultima oprire înainte de înmormântare, Meghan Markle s-a evidențiat cu gestul său plin de respect în fața sicriului în care se află bunica soțului său.

Emoțiile Prințului Harry sunt la cote maxime, mai ales că a fost și ziua sa ieri. Foarte afectat de moartea Elisabetei încă din ziua în care s-a anunțat decesul, Ducele de Sussex a fost surprins în timp ce lăcrima lângă sicriu, dar și urmărindu-și soția făcând impecabila revererență regală.

Și da, Meghan a executat-o fără cusur, reușind să coboare foarte mult în acest gest plin de curtoazie, care se execută în fața monarhilor.

Drapată în negru, pe fața lui Meghan nu s-a putut citi nimic, a fost împietrită, solemnă, elegantă, rece, însă un sprijin de necontestat pentru iubitul său soț.

La fel de empatică a fost lângă el și sâmbăta trecută, când au ieșit cu foști duci de Cambridge să facă baia de mulțime.

Se zvonește că Ducii de Sussex sunt supărați pe noul rege, căci copiii lor, chiar dacă au devenit prinți, nu vor primi și titlul de ”Alteță Regală”.

Foto: Profimedia

Mai multe