Sora vitregă a lui Meghan Markle, ţintuită în scaun cu rotile, alungată de la Palatul Kensington

8 octombrie 2018   Meghan & Harry

Divergenţele dintre noua Ducesă de Sussex şi familia ei înstrăinată par să nu se mai termine. După o serie de acuze publice, Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, s-a prezentat la Palatul Kensington pentru a o confrunta pe aceasta.

Din nefericire pentru ea, ajunsă la porţile Palatului Kensington, acolo unde Meghan locuieşte cu Prinţul Harry, Samantha a fost respinsă. Gărzile de la palat au fost instruite special să nu-i permită accesul suroriile vitrege a Ducesei de Sussex, în ciuda oricăror insistenţe.

Fotografiile de-a dreptul dramatice, în care sora Ducesei, ţintuită într-un scaun cu rotile, se află în faţa palatului Kensington, au ajuns virale în mediul online. Mulţi internauţi o blamează pe Meghan că pentru îndârjirea de care dă dovadă refuzându-şi constant propria soră.

Situaţia e cu atât mai delicată cu cât Samantha a făcut această vizită publică şi a anunţat că, în lipsa unei confruntări directe, ea i-a lăsat un mesaj scris de ea, chiar la porţile Palatului Kensington. În imaginile obţinute de paparazzi, se poate vedea cum o gardă primeşte mesajul scris din partea Samanthei.

Nu ştim ce conţine acel mesaj, însă ştim că Meghan nu pare să se înduplece prea curând. Cel mai probabil, situaţia este intens discutată în spatele uşilor închise de la palat, iar decizia nu va fi făcută publică nicicând. Cât despre Samantha, cel mai probabil nici ea nu se va opri prea curând din a încerca să stea faţă în faţă cu sora ei vitregă.

Mai multe