Thomas Markle a contactat-o pe Ducesa de Sussex. Cum a răspuns Meghan încercării de reconciliere?

2 iulie 2019   Meghan & Harry

Semi drama pe care Meghan Markle o trăieşte din cauza familiei sale americane refuză să se stingă.

Şi asta deoarece familia ducesei continuă să facă push pentru a fi lăsată să facă parte din viaţa micuţului Archie, bebeluşul lui Meghan şi-al Prinţului Harry.

Ei bine, surse apropiate Ducilor de Sussex susţin că Meghan nu s-a înmuiat după ce a devenit mamă, ci că aceasta continuă să nu-şi lase familia renegată să se apropie de Archie, şi asta pentru a-l proteja pe acesta.

Meghan nu a mai vorbit cu tatăl ei, Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, dinainte de nunta ei cu Prinţul Harry, care a avut loc pe 19 mai anul trecut. 

În plus, fosta actriţă a ignorat toate încercările de reconciliere din partea surorii sale de tată, Samantha Markle, de 54 de ani.

Cât despre tatăl lui Meghan, se spune că aceasta s-a folosit de o cunoştinţă comună a acestuia cu fiica lui pentru a-i transmite acesteia un mesaj, dar Meghan nu i-a răspuns, pretextând că Thomas a trădat-o. 

În schimb, se zice că soţia lui Harry şi-a găsit un al doilea tată în persoana Prinţului Charles, cu care atât aceasta, cât şi mama ei, Doria, se înţeleg de minune. 

Mai multe