Un an greu pentru Harry şi Meghan. S-au simţit singuri şi abandonaţi, după ce au fost părăsiţi şi de bonă

25 ianuarie 2021   Meghan & Harry

Pentru Harry şi Meghan, anul care a trecut a fost unul dificil din mai multe motive.

Lăsând deoparte pandemia, cu care ne-am confruntat cu toţii, Ducii de Sussex au pierdut şi o sarcină, Harry s-a înstrăinat de familia regală britanică şi, colac peste pupăză, cei doi au fost părăsiţi şi de o persoană de bază pentru familia lor. Când cei doi s-au stabilit în Los Angeles, mai exact în Montecito, unde şi-au cumpărat o proprietate luxoasă, bona care a avea grijă de Archie a hotărât să se întoarcă acasă, în Marea Britanie.

"Au trecut prin multe. Bona lor s-a întors în UK atunci când ei s-au mutat în Los Angeles din cauza pandemiei şi a restricţiilor, lucru care i-a făcut să se simtă destul de singuri", spune un apropiat de-al cuplului, citat de Daily Mail. Faptul că s-au mutat din casă în casă alături de fiul lor, Archie, i-a obosit, se pare, emoţional, până şi-au găsit locul în Montecito.

Anul trecut, aceştia au părăsit Frogmore Cottage, casa lor proaspăt renovată din Anglia şi s-au stabilit provizoriu în Canada, acolo unde au locuit timp de şase luni. Apoi, sub ameninţarea închiderii graniţei dintre Canada şi SUA ca urmare a restricţiilor Covid-19, Harry, Meghan şi Archie s-au mutat rapid în America. Mai întâi, au fost găzduiţi de regizorul Tyler Perry în casa lui din Hollywood Hills.

Apoi, într-un final, s-au mutat în casa pe care o consideră acum permanentă, o vilă cu nouă dormitoare din Montecito, Santa Barbara. Chiar dacă au început greu, suntem siguri că Harry şi Meghan au sfârşit anul 2020 într-o notă mult mai pozitivă, având acum casa lor şi proiecte profesionale stabile.

Mai multe