Un nou atac la adresa lui Meghan Markle: "Nu mai este fiica pe care o ştiu. Noua poziţie socială a schimbat-o!"

13 august 2021   Meghan & Harry

Războiul dintre Meghan Markle şi tatăl său, Thomas Markle, pare că nu se mai termină.

Un război care, ce-i drept, este alimentat mai mult de fostul director de lumini acum în vârstă de 77 de ani. Într-un nou interviu, acesta susţine că fiica sa este mai puţin generoasă şi afectuoasă de când a intrat în familia regală. Thomas Markle este de părere că fosta actriţă s-a schimbat de când a intrat în acest cerc social diferit, odată cu mariajul ei cu Prinţul Harry, moment care a coincis cu înstrăinarea dintre el şi fiica sa.

Într-o intervenţie pentru emisiunea GB News, Thomas Markle a declarat următoarele: "Nu mai este fiica pe care o ştiu, s-a schimbat. Fiica mea obişnuia să fie mult mai generoasă şi să aibă o inimă mai bună decât persoana care a devenit acum." Thomas Markle a mai spus că i-a trimis trandafiri ducesei cu ocazia zilei sale de naştere, pe 4 august, dar că n-a primit niciun răspuns la acest gest.

În celebrul ei interviu acordat lui Oprah, Meghan a declarat că este foarte greu să mai aibă vreo relaţie cu tatăl ei, după ce acesta a vândut-o, acceptând bani de la paparazzi pentru a poza pentru ei, înainte de nunta regală din 2018.

Pe Thomas, care locuieşte în prezent în Mexic, nu-l ajută nici faptul că, de atunci, i-a criticat constant pe fiica lui şi pe Prinţul Harry în presă, acuzându-i, printre altele, că au distrus monarhia.

Mai multe