Meghan ar fi fost „cea mai populară persoană din lume”, de-ar fi rămas în familia regală. Unde a greșit?

1 aprilie 2024   Royals

Meghan Markle a intrat din nou în vizorul unei comentatoare regale, care este de părere că dacă Ducesa ar fi avut un parcurs firesc în casa regală britanică, mai mult ca sigur ar fi întrecut-o în popularitate pe Kate Middleton.

Fosta divă din ”Suits” nu a fost însă croită pentru rigorile regale. Norocul ei este că Prințul Harry a urmat-o și că ale sale convingeri au rezonat cu ale lui. Căci mezinul Regelui Charles s-a simțit și încă se simte o ... ”rezervă”. Exact titlul autobiografiei cu care a dat lovitura pe piață.

Decizia lui Meghan Markle de a părăsi familia regală a fost disecată de o expertă regală, care a susținut că Ducesa de Sussex ar fi putut deveni „cea mai populară persoană din lume”, dacă ar fi rămas.

Ducele și ducesa de Sussex și-au părăsit îndatoririle regale și s-au mutat în SUA în 2020.

Acum, Lady Colin Campbell e de părere că fosta actriță din Suits putea s-o întreacă la popularitate pe Prințesa de Wales. Și cumva, comentatoarea chiar a fost supărată pe deciziile lui Meghan. Foarte vocală, aceasta a afirmat în cadrul unei emisiuni intense de la  GB News America: „Nu cred că Meghan Markle este capabilă să regrete ce-a făcut. Ea nu este Kate, nu știe să învețe din greșeli. Ba mai mult, îi acuză pe ceilalți pentru greșelile ei. Nu este în stare să învețe o lecție și să și-o asume”, afirmă Lady Colin Campbell.

Comentatoarea regală este convinsă de potențialul uriaș de popularitate al Ducesei de Sussex. A menționat că ”ar fi întrecut-o din zbor pe Catherine, dacă ar fi știut să-și joace cărțile.”

Ei bine, Ducii de Sussex au altă părere, pe care și-au exprimat-o în documentarul lor Netflix. Acolo ei par convinși că atinseseră cu adevărat vârful de popularitate și tocmai de aia au crezut la un moment dat că au fost sabotați. Cu alte cuvinte, atât de iubiți erau, încât Firma s-a simțit lezată și a făcut tot ce s-a putut ca să le facă șederea incomodă.

Faptul este însă consumat și greu de crezut că acum, în actuala desfășurare a evenimentelor, Meghan Markle va mai putea vreodată s-o concureze la popularitate pe Kate.

Foto: Getty Images

Mai multe