Meghan Markle a făcut o obsesie pentru rochiile navy. A treia purtată în trei zile, în Australia!

19 octombrie 2018   Royals

O altă zi, o altă ţinută navy afişată de Meghan Markle. Am numărat trei până acum în turneul australian al Ducilor de Sussex, cea mai recentă fiind cea purtată astăzi, când Meghan şi Harry au viiztat o şcoală de fete din Sydney şi s-au întâlnit, apoi, cu primul ministru australian, Scott Morrison, şi cu soţia acestuia, Jenny. 

Ei bine, cu această ocazie, ducesa de 37 de ani a purtat o rochie midi, cu fustă în cloş şi cu o bandă mai deschisă la culoare în poale, creaţie Roksanda, în valoare de 1.850 de lire sterline, care nu este deosebit de diferită de cele purtate în zilele trecute.

Interesant este că, la fiecare apariţie zilnică a ei, ducesa alege două ţinute: una creată de un designer australian şi una din garderoba proprie şi care a aparţine unui brand internaţional. 

Pentru această a doua apariţie a zilei, Meghan a optat pentru o coafură diferită, care ne aminteşte de cele adoptate de Kate Middleton, şi pentru o pereche de pantofi din piele întoarsă, nude. O non culoare preferată, iarăşi, de Kate Middleton.

Foto: profimedia

Mai multe